Over ons

Wat?

Trouwoutlet is de leukste webwinkel met bruidsaccessoires en trouwartikelen. Bijna alles wat je nodig hebt voor jullie bruiloft in 1 winkel.

Trouwoutlet bestaat al vanaf 2006. Daarmee is Trouwoutlet één van de eerste webwinkels in de trouwbranche. In die tijd was het een uniek aanbod en kon er bijna nergens zo goedkoop bruidsaccessoires door bruiden gekocht worden. Ondertussen is het aanbod op internet sterk toegenomen en zijn we al lang niet meer de enige met aantrekkelijke prijzen. Dit  verklaart waarom we als ‘outlet’ zijn begonnen. Een goede reden om bij de Trouwoutlet te kopen is dan wel de ervaring die wij op dit gebied hebben. Tegenwoordig hebben we naast de lopende collecties ook outlet-producten.

In januari 2013 is de webwinkel van eigenaar over gegaan naar ons, Robert en Dinie van der Laan. Met veel plezier werken wij samen om er voor te zorgen dat alle klanten goed bediend worden en naar tevredenheid aankopen voor hun trouwdag kunnen doen.

Trouwoutlet verkocht in het begin alleen bruidsaccessoires, vooral de hoepelrok is een artikel waar we al veel bruiden blij mee hebben gemaakt. Wij kennen onze producten en kunnen u daarom goed adviseren als het nodig is.

Ondertussen is de webwinkel uitgebreid met een ruim assortiment aan trouwartikelen. Deze mooie producten zijn leuk om te verkopen, het past goed bij de bruidsaccessoires en het bied voor de klant gemak om alles bij dezelfde winkel te kopen.

Wij wensen u veel plezier met winkelen bij Trouwoutlet, en als u suggesties heeft om onze producten en diensten te verbeteren dan ontvangen we graag van u een email.

Wie?

Ik ben Dinie, de drijvende kracht achter Trouwoutlet. In 2005 zijn Robert en ik getrouwd, en ja, de trouwdag was echt de mooiste dag van ons leven! 

Vanaf dat wij ceremoniemeester mochten zijn op de bruiloft van mijn broer in 2004, heb ik een enorme passie voor bruiloften. Hierdoor heb ik werk gedaan als weddingplanner, heb ik tweedehands trouwjurken verkocht en zijn we nu eigenaar van twee prachtige webwinkels, waar we heel trots op zijn. Alle artikelen worden met zorg door ons zelf uitgezocht en het is een feest om er mee te werken. Zo willen wij al onze klanten helpen om voor elk budget een prachtige bruiloft te organiseren.

Als u naar tevredenheid gebruik heeft gemaakt van onze diensten hoeft u dit niet als geheim te bewaren. Vertel het aan uw vrienden en familie, alle goede dingen zijn bedoeld om te delen!

Gratis verzending
boven de € 50,-
 
14 dagen
bedenktijd

Kijk ook op onlineweddingshop.nl