Witte loper gepersonaliseerd

€ 122,50 Excl. BTW: € 101,24
  • Model: 9301WSP
  • Beschikbaarheid: Levering binnen 5 weken

Beschikbare opties:

Omschrijving

Prachtige witte loper. Gepersonaliseerd met jullie initialen. Gebruik deze loper bij de ceremonie of bij het huis van de bruid. Want een bruidspaar verdient toch een mooi entree! 

De loper is voorzien van een beschermlaagje, haal deze er op het laatste moment er af zodat de loper op het 'Moment Supreme' smetteloos wit is! Vraag voor de zekerheid aan de gasten om plaats te nemen langs de zijkant, en nog niet over de loper te lopen.

Afmeting: 1 meter breed, 23 meter lang. 

 

De loper is gemaakt van 'non woven' sterke dunne stof. De loper is wit, maar van een beetje doorzichtig materiaal. 

De loper is bestemd tegen scheuren, maar bedoeld voor eenmalig gebruik. De loper kan het beste gebruikt worden op een stevige ondergrond, om gaatjes te voorkomen. Wanneer je de loper op zand of gras wil gebruiken kan je het beste een stevige ondergrond van bijvoorbeeld multiplex maken. 


De initialen kunnen aan het begin van de loper (binnenkomst), of aan het einde van de loper (plaats ceremonie) gedrukt worden. De opdruk is jullie namen met daartussen een & teken, achter jullie namen een sierlijk monogram (eerste letter van jullie achternaam), met daaronder de trouwdatum. 


Door de opdruk kan de loper niet retour gestuurd worden. De levertijd is 5 weken. 

Gratis verzending
boven de € 50,-
Voor 14.00 uur besteld,
vandaag verzonden
30 dagen
bedenktijd